Jose Sosa antrenmana çıkmadı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde antrenmana ısınma...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 20:34
Jose Sosa antrenmana çıkmadı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışması sonrası gruplara ayrılan Beşiktaşlı oyuncular, ikişerli olarak pas ve şut çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaparak çalışmalarını tamamladı.

Jose Sosa antrenmana çıkmadı
Siyah-beyazlılarda, sezon başında takımdan ayrılmak isteyen ve kadro dışı bırakılan, daha sonra da affedilen Jose Sosa, takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. İtalyan ekibi Milan ile anlaşan Arjantinli yıldız, bu akşam gerçekleştirilen antrenmana ise katılmadı. İtalyan ekibi ile transferi konusunda anlaşmaya varılan Sosa için kısa süre içinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287