Kasımpaşa, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde futbolcular basına açık...

banner279
06 Eylül 2016 Salı 15:36
Kasımpaşa, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde futbolcular basına açık olarak antrenman yaptı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dayanıklılık çalışması yapıldı. Antrenman pas-şut çalışmalarının ardından yapılan taktik ağırlıklı maç ile sona erdi.

Kaleciler Ramazan Köse, Eray Birniçan, Kadem Burak Yaşar ve Emirhan Emir kaleci antrenörü Cengiz Birgen ile ayrı olarak çalıştılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287