Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda konuk ettiği Portekiz’in SC Braga takımı ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. hafta kapanışında 24...

banner279
21 Ekim 2016 Cuma 14:23
Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı
Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda konuk ettiği Portekiz’in SC Braga takımı ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. hafta kapanışında 24 Ekim Pazartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla start verdi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda SC Braga ile oynanan maçta ilk 11’de forma giyen oyuncular salonda yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı pas ve gol çalışması ile tamamladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287