Kutlu: Takım olarak güzel işler yaptık

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takım olarak güzel işler yaptıklarını söyleyerek, “Kazanmamız gereken maçtı” dedi. Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı....

banner279
10 Eylül 2016 Cumartesi 21:32
Kutlu: Takım olarak güzel işler yaptık
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takım olarak güzel işler yaptıklarını söyleyerek, “Kazanmamız gereken maçtı” dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Düşündüğümüz her şey maçta yaşandı özellikle ilk yarının 15 dakika harici pozisyon bulan takımdık. Oyun disiplininden kopmamamız gerekiyordu. Defansif açıdan da güçlü olmamız gerekiyordu. İkinci yarı derli toplu gözüktük. Kazanmamız gereken maçtı. Takımımdan memnunum. Oyun olarak çok güzel şeyler ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR 42 YILDIR KENDİ EVİNDE GALATASARAY’I YENEMİYOR
Öte yandan, Kayserispor’un İstanbul ekibine karşı kendi sahasındaki 42 yıllık galibiyet hasreti devam etti. Kayserispor, Galatasaray’a karşı ilk galibiyetini 1974 yılında almıştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.09.2016 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287