Muharrem Usta: Daha baştan havaya girmememiz lazım

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Kasımpaşa galibiyetinin ardından camiaya, hemen havaya girilmemesi, sabır göstererek takıma destek verilmesi çağrısında bulundu. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda...

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:19
Muharrem Usta: Daha baştan havaya girmememiz lazım

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Kasımpaşa galibiyetinin ardından camiaya, hemen havaya girilmemesi, sabır göstererek takıma destek verilmesi çağrısında bulundu.
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan ve 2-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası önemli mesajlar verdi. "Seyircisiz futbol, futbol değil" diyen Usta, daha yolun başında olduklarını vurgulayarak destek istedi.
Her maçın seyirciyle güzel olduğunu belirten Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, “Maç seyirciyle güzel, sezona böyle başlamamak gerekiyor ama maalesef cezamız var. Bu galibiyeti seyircimizle birlikte yaşamak isterdik ama olmadı. Seyircisiz futbol, futbol değil maalesef" dedi.

“HERKESİN İŞİNİ İYİ YAPMASI GEREKEN BİR ROL PAYLAŞIMI YAPTIK”
Takım olarak yeni yeni toparlandıklarını ifade eden Usta, "Çok zor bir süreçti. Bitti mi, asla bitmedi. Trabzonspor’un önünde çok zorlu süreçler var. Geriye dönüp baktığımızda geleceğe umutla bakabiliyoruz. Trabzonspor’un sağlıklı bir yapıya doğru yolculuğu var. Hiç kimse Trabzonspor bir takım transferler yaptı ve her şey yoluna girdi zannettmesin. Bu süreç yine bu sene zor olacak ama biz gelecek seneye bu seneden iyi bir hazırlık yapmak istiyoruz ve iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Doğru oyunculardan oluşan bir takımın peşindeyiz. Herkesin işini iyi yapması gereken bir rol paylaşımı yaptık. Daha baştan hiçbirimizin havaya girmemesi lazım, takıma destek olmamız lazım. Sonunun iyi olacağını biliyorum ama bu yolculuğun da öyle kolay olmayacağının farkındayım" şeklinde konuştu.

“TRABZON SABIRSIZ DİYENLERİ ÇATLATACAĞIZ”
Sabırsızlıkla çok şeyleri kaybettiklerini belirten Usta, sözlerini şöyle sürdürdü,
"Bu sefer Trabzonspor bu sınavı iyi bir şekilde verecek. Biz sabırsızlıkla çok şey kaybettik. Takım kuruldu ama sabırsızlık nedeniyle bozuldu. Olmadı 3 ay içinde tekrar bozuldu. Hoca değişti bozuldu. Bunların hepsinden artık Trabzonsporlular olarak yeni bir ders çıkarmamız gerekiyor. Tüm yaşadıklarımızdan sonra eskiye oranla sabır konusunda Türkiye’de, Trabzon sabırsız diyenleri çatlatacağını düşünüyorum. Nazire yapacaktır. Çünkü Trabzonspor bizim için çok değerli ve bunun da sabırdan geçtiğini biliyoruz. Sabırsız olursak çok hata yapacağız. Sabırsız olursak bedelini ağır ödeyeceğiz. Kaybedecek vaktimiz yok en kısa sürede en doğru adımlarla sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum.”

“YENİ STADYUMLA BİRLİKTE BİR ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK”
Yeni stadyuma taşınma hazırlığı ile ilgili olarak ise Usta, "Bayrama kadar Akyazı’nın çimlerinin serileceğini düşünüyorum. Biz şehirden olsun şehir dışından olsun kanaat önderlerini stadyuma getireceğiz ve o havayı birlikte yaşayacağız. Stadyum bizim birçok şeyimizin değişmesine vesile olacaktır. Stadyumla birlikte her şeyimizi değiştireceğiz. Akhisar maçıyla birlikte yeni stadyuma geçmeyi planlıyoruz. Çok aksilik olur ise bir maç ötelenebilir ama görünen o ki Akhisar maçında orada olacağız" dedi.

“SEZON SONUNDA NEREDE OLACAĞIMIZ GÖRECEĞİZ”
Bu sezon net bir hedef koymadıklarını belirten Usta, "Bu sezon çok net bir hedefimiz olmayacak. Bu sezon koşan, koşturan futbolun hoş güzelliklerini ortaya koyan ve Türkiye’de, ’Trabzonspor yeniden doğdu, bu takım seyredilir’ diyecekleri bir takım vaat ettik ve bu takımı destekleyelim. Sezon sonunda nerede olduğumuzu hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287