Napoli defansa takviye yapıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Napoli defansın ortasına bir transfer yapmak üzere. İtalyan basınında yer alan haberlere göre mavi-beyazlılar Torino ile Sırp defans oyuncusu Nikola Maksimoviç transfer etmeye çok...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 21:28
Napoli defansa takviye yapıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Napoli defansın ortasına bir transfer yapmak üzere. İtalyan basınında yer alan haberlere göre mavi-beyazlılar Torino ile Sırp defans oyuncusu Nikola Maksimoviç transfer etmeye çok yakın.
Chelsea’nin de ilgilendiği 24 yaşındaki stoperin transferi için Napoli’nin 25 milyon Euro’nun yanı sıra Torino Teknik Direktörü Sinisa Mihajloviç’in istediği orta saha oyuncusu Mirko Valdifiori’yi vermesi bekleniyor. Torino Maksimoviç için 30 milyon Euro bonservis talep ediyordu.
Maksimoviç’in transferinin sonuçlanması durumunda Napoli’nin Rumen stoperi Chiriches’in ise Samporia’ya gitmesi bekleniyor.
Arjantinli golcü Gonzalo Higuain’i serbest kalma bedeli olan 90 milyona Juventus’a satmak zorunda kalan Napoli renkli bir transfer dönemi geçiriyor. Napoli, Juventus ve Inter’den sonra 88 milyon Euro bonservis harcamasıyla şu ana kadar Serie A’da en çok para harcayan üçüncü kulüp durumunda.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287