Rio Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Basketbol Takımı, Brezilya karşısında

Rio Olimpiyatları’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu’nun 5. maçında yarın TSİ 21.30’da ev sahibi Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Brezilya’nın Rio de Janerio şehrinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda A...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 13:04
Rio Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Basketbol Takımı, Brezilya karşısında

Rio Olimpiyatları’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu’nun 5. maçında yarın TSİ 21.30’da ev sahibi Brezilya ile karşı karşıya gelecek.
Brezilya’nın Rio de Janerio şehrinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda A Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, grubun ilk maçında Fransa’ya 55-39, Avusturalya’ya da 61-56’lık skorlarla mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yapmıştı. Ardından oynadığı son iki karşılaşmada ’bizde varız’ diyen milliler, Japonya’yı 76-62, Belarus’u da 74-71’lik skorlarla mağlup etti.
Ay-yıldızlılar, grubun 5. ve son maçında yarın TSİ 21.30’da ev sahibi Brezilya ile karşılaşacak. Milliler, A Grubu’nda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 4. sırada bulunurken, Brezilya ise 4 maçta da rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.
Geride kalan 4 maçta millilerde Lara Sanders 21.7 sayı ortalaması ile takımı sırtlıyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287