Stadyum önünde ortalık karıştı

Konya’da oynanacak olan Türkcell Süper Kupa maçı öncesinde stadyum önünde olaylar çıktı. Polis ekipleri olaylara karışan Galatasaraylı taraftarlara biber gazı ve su sıkarak müdahale etti. Saat 20.45’de başlayacak maç öncesinde Büyükşehir...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:08

Konya’da oynanacak olan Türkcell Süper Kupa maçı öncesinde stadyum önünde olaylar çıktı. Polis ekipleri olaylara karışan Galatasaraylı taraftarlara biber gazı ve su sıkarak müdahale etti.
Saat 20.45’de başlayacak maç öncesinde Büyükşehir Belediyesi Arena önünde polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, bir grup Galatasaray taraftarı stadyum önündeki TOMA araçlarına taş, sopa ve meşale fırlattı. Kurulan barikatları yıkan çok sayıda Galatasaraylı taraftar Beşiktaşlı taraftarların olduğu bölüme hücum etti. Polis ekipleri de taraftarları biber gazı ve TOMA’lardan su sıkarak müdahale etti. Güçlükle yatıştırılan Galatasaraylı taraftarlar yol kenarlarında biber gazının etkisinden kurtulmaya çalıştı. Polis ekipleri ise yoğun güvenlik önlemlerini devam ettiriyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280