Taraftarlardan A Milli Takım’a moral

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ikinci maçında Ukrayna ile Konya’da karşılaşacak olan A Milli Takım, stat önünde Konyalı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı. A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ikinci maçında...

banner279
06 Ekim 2016 Perşembe 20:40
Taraftarlardan A Milli Takım’a moral
2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ikinci maçında Ukrayna ile Konya’da karşılaşacak olan A Milli Takım, stat önünde Konyalı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı.
A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ikinci maçında bu akşam Ukrayna’yı ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki zorlu karşılaşma öncesi taraftarlar, milli oyunculara stada gelirken moral verdi. Takımın geçiş yolunda toplanan yüzlerce taraftar, meşaleler yakarak tezahüratlar eşliğinde takımı coşkuyla stada uğurladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’ndaki zorlu karşılaşma 21.45’te başlayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287