Terim’den sürpriz 11

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu İzlanda-Türkiye maçının ilk 11’leri belli oldu. A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçın 11’leri şu şekilde:İzlanda...

banner279
09 Ekim 2016 Pazar 20:46
Terim’den sürpriz 11

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu İzlanda-Türkiye maçının ilk 11’leri belli oldu.
A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçın 11’leri şu şekilde:
İzlanda ise Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Arnason, Gudmunsson, Skulason, Bödvarsson, B.Bjarnason, E.Bjarnason, Sigurdsson, Finnbogason 11’i ile mücadele verecek.
İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Arnason, Gudmunsson, Skulason, Bödvarsson, B.Bjarnason, E.Bjarnason, Sigurdsson, Finnbogason
Türkiye: Volkan, Şener, Ömer, Mehmet Topal, Caner, Kaan Ayhan, Ozan, Yasin, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor
(İHA)

Son Güncelleme: 10.10.2016 02:04
Anahtar Kelimeler:
IzlandaAmilli Takımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287