Trabzonspor Kamptan Döndü

Yeni sezon hazırlıkları için Macaristan’ın Györ kentindeki 18 günlük kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, İstanbul’a geldi.Macaristan’ın Györ şehrindeki 18 günlük yurt dışı kampını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a...

banner279
10 Ağustos 2016 Çarşamba 21:33
Trabzonspor Kamptan Döndü

Yeni sezon hazırlıkları için Macaristan’ın Györ kentindeki 18 günlük kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, İstanbul’a geldi.
Macaristan’ın Györ şehrindeki 18 günlük yurt dışı kampını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a geldi. Trabzonspor, 12 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Bursaspor ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşmadan sonra izin yapacak olan Karadeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürecek.
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal; Ramazan, Batuhan, Gökhan, Semih ve Muhammed Beşir’i Trabzon’a gönderdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287