Ümit Karan’ın Takımı Kaçta Kaç Yaptı?

Ümit Karan’ın teknik direktörlüğünü yapmış olduğu Malatyaspor USA, yaptığı ikinci maçta rakip ağlara golleri attı.

banner279
18 Eylül 2017 Pazartesi 16:08
Ümit Karan’ın Takımı Kaçta Kaç Yaptı?

Ümit Karan’ın teknik direktörlüğünü yapmış olduğu Malatyaspor USA, yaptığı ikinci maçta rakip ağlara golleri attı.

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi’nde mücadele yapan ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Malatyaspor USA takımı, oynadığı ikinci maçı farklı kazandı. 

USA 1. Ligi’nde rakibi Sporting Astoria FC. Takımı karşısında deplasmanda 3-0 olarak galip gelen Malatyaspor USA’nın golleri 23 ve 62. dakikalarda Engin Baytar, 72 dakikada ise İsmail Gül’den geldi.

Ümit Karan’ın çalıştırmış olduğu Malatyaspor USA takımında Türk futbolun yakından tanıdığı orta saha oyuncusu Engin Baytar da forma giyiyor. 

Yönetim ağırlıklı olarak Malatyalı iş adamlarından oluşan Malatyaspor USA takımı, Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Malatyaspor’a pilot takım olma hedefiyle yola çıktı.

UMARIM SEZON SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM EDER

Malatyaspor USA Kulüp Başkanı Teoman Mutlu, bu sene ligde iddialı olduklarını ve ilk maçlarında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

Önemli bir galibiyet daha aldıklarını belirten Mutlu, “İyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. İkinci maçımızda iyi bir takım görüntüsü sergiledik.

Umarım sezon boyu böyle devam eder.

(Mehmet Türel / İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2017 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287