Volkan’dan ’hazırım’ mesajı

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, “Hazırlığımız son aşamalara kadar geldi. Yüzde yüz seviyedeyim. 1 aydır takımla çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam da yer verdiği takdirde oynamak istiyorum” dedi. Fenerbahçe’nin yarın...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:24
Volkan’dan ’hazırım’ mesajı

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, “Hazırlığımız son aşamalara kadar geldi. Yüzde yüz seviyedeyim. 1 aydır takımla çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam da yer verdiği takdirde oynamak istiyorum” dedi.
Fenerbahçe’nin yarın Grasshoper’ı konuk edeceği maç öncesi Volkan Demirel, Ülker Stadı’nda açıklamalarda bulundu.

“MUTLUYUZ”
Hayatta değişikliklerin insana güzel şeyler katabileceğine vurgu yapan tecrübeli kaleci, “Hocamız da geldi, dün ve bugün tanıdık. Çok babacan ve çok sevecen biri. İnşallah kendi adına ve Fenerbahçe adına en iyisi olur. Onun gelmesinden dolayı mutluyuz. Mutluluğun olduğu yerde başarılar da gelir” diye konuştu.

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTAR”
Takım olarak 1 haftadır çok iyi çalıştıklarını ifade eden Kaptan Volkan Demirel, “Hocamızın katılmasıyla beraber tam anlamıyla hazırız ama ihtiyacımız olan şey seyirci. Yarından itibaren bize olan desteklerini her yerde bekliyoruz, malum deplasman yasağı da kalktı. Bizim en etkili gücümüz taraftarımız. Onların gücünü hissedersek istenen puanları alacağız” dedi.

“GEÇMİŞE BAKMAYA GEREK YOK”
Kendi aralarında başarmaları gereken şeyleri konuştuklarını söyleyen deneyimli kaleci, “Konuşuyoruz ama tabii ki konuştuklarımız bizde kalır. Daima başarı istiyoruz. Geçmişe bakmaya gerek yok. Önümüzde bir zaman var. Hocamızın geçmişteki başarısıyla da birlikte biz de kupalara doğru uzanırız umarım” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287