Yeni transferler basına tanıtıldı: Caner ilk kez konuştu

Beşiktaş’ta yeni transferler basına tanıtıldı. Programda konuşan Caner Erkin, "Avrupa’da büyük takımlar birbirinden oyuncu alıp oyuncu veriyorlar. Türkiye’nin ve futbolseverlerin buna alışması lazım" dedi.Vodafone Arena’da düzenlenen...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 15:55
Yeni transferler basına tanıtıldı: Caner ilk kez konuştu

Beşiktaş’ta yeni transferler basına tanıtıldı. Programda konuşan Caner Erkin, "Avrupa’da büyük takımlar birbirinden oyuncu alıp oyuncu veriyorlar. Türkiye’nin ve futbolseverlerin buna alışması lazım" dedi.
Vodafone Arena’da düzenlenen törende, son transferler Ramires, Talisca, Abubakar, Gökhan İnler, Caner Erkin, Atınç Nukan, Utku Yuvakuran, Oğuzhan Aydoğan’ın yanı sıra, daha önce takıma dahil olan Gökhan Gönül ve Adriano da yer aldı.
Törende Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a, geçen yıl Fenerbahçe’de oynayan Caner’in iki camia arasında gerilime sebep olup olmayacağı soruldu. Orman, “Biz milli takımımızın bir sağ bekini, bir sol bekini transfer ettik. Transfer stratejimizde 2 şeye önem verdik, oyuncunun karakteri ve takıma katkısı. Biz Türkiye’ye mal olmuş oyuncuları aldık” dedi.
Caner Erkin ise, Türk taraftarlarının bu duruma alışması gerektiğini ifade ederek, “Avrupa’da büyük takımlar birbirinden oyuncu alıp oyuncu veriyorlar. Ben Galatasaray’da oynadım, Fenerbahçe’de oynadım, şimdi buradayım. Türkiye’nin ve futbolseverlerin buna alışması lazım” diye konuştu.
Toplantının ardından futbolcular ve yönetim Vodafone Arena zeminine çıktı ve basın mensuplarına poz verdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287