Yönetim geri adım attı

Fenerbahçe’de yönetim, tribünlerin boş kalması nedeniyle en düşük bilet fiyatlarını 50 TL olarak belirledi.Fenerbahçe yönetimi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynana maçlarda tribünlerin boş kalması...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 14:34
Yönetim geri adım attı

Fenerbahçe’de yönetim, tribünlerin boş kalması nedeniyle en düşük bilet fiyatlarını 50 TL olarak belirledi.
Fenerbahçe yönetimi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynana maçlarda tribünlerin boş kalması üzerine harekete geçti. Taraftaların taleplerini de dikkate alan yönetim, en düşük bilet fiyatını 50 TL olarak belirledi.
Müjdeli haberi sarı-lacivertli taraftara, yöneticilerden İlhan Ekşioğlu sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Ekşioğlu yaptığı paylaşımda, "Gelen istekler doğrultusunda migros ve okul açık tribün biletleri 50 tl olarak belirlenmiştir" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.08.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287