AK Parti’den Kurmay Albay Cöne’ye ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel , Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8. Mekanize Tugay Komutanı Kurmay Albay Kemal Cöne’yi ziyaret etti.Zirayette...

banner279
08 Eylül 2016 Perşembe 13:31
AK Parti’den Kurmay Albay Cöne’ye ziyaret
AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel , Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8. Mekanize Tugay Komutanı Kurmay Albay Kemal Cöne’yi ziyaret etti.
Zirayette yaptığı konuşmada FETÖ/PDY terör örgütünü bir kez daha şiddetle kınayan ve lanetleyen AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Hain darbe girişiminde şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi. 8. Mekanize Tugay Komutanlığı’na atanan Kurmay Albay Kemal Cöne’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak istediklerini söyleyen Cüneyt Yüksel, “Komutanımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca 15 Temmuz sürecinde sergilemiş oldukları tutumlarından ve dik duruşlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Asıl mesajlarının her zaman askerin yanında olduklarını göstermek olduğunun altını çizen Başkan Yüksel, şunları söyledi:
"Tugay Komutanımıza hayırlı olsun ve teşekkür ziyaretinde bulunduk. Vatanı ve milleti koruyan Türk ordusunu hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, onlarla bütünleşmemiz gerekir. Bizler onlar olduğu sürece güvende olacağız. Tugay Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum."
AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve beraberindekiler, ziyaret sonunda 8. Mekanize Tugay Komutanı Kurmay Albay Kemal Cöne ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287