Tekirdağ’da 20 kilometrelik araç kuyruğu

Tekirdağ-İstanbul karayolunda Kurban Bayramı tatili dönüşü nedeniyle 20 kilometreyi aşan araç kuyrukları oluştu.

banner279
03 Eylül 2017 Pazar 22:49
Tekirdağ’da 20 kilometrelik araç kuyruğu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbul ve yakın illerdeki vatandaşlar Tekirdağ, Çanakkale, Marmara ve Avşa adalarını tercih edince yollar dolup taştı. Tatillerini Trakya ve güzergahındaki illerde tamamlayan İstanbul ve yakın illerdeki vatandaşlar, akşam saatlerinde dönüş yoluna geçince Tekirdağ-İstanbul karayolunda yaklaşık 20 kilometreyi aşan araç kuyrukları oluştu.

GİDİŞ YOLU TIKANDI GELİŞ YOLU BOMBOŞ KALDI

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Tekirdağ’dan İstanbul’a gidiş yolu yer yer tıkanırken, geliş yolu ise bomboş kaldı. Tekirdağ’ın merkez ilçesinden İstanbul yönüne yaşanan trafik yoğunluğunda maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri ise yollarda denetimler yaparak trafiği rahatlatmaya çalıştı. Trafik yoğunluğu gece geç saatlere kadar sürdü.

(Halil Dağ/İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2017 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287