Apple'ın yeni amiral gemisi

iPhone 8 hakkında yeni bilgiler yayınlandı.Yayınlanan bilgilere bakacak olursak,iPhone 8'deki yeni özellikler fiyatına nasıl bir etkide bulunacak?

banner279
16 Haziran 2017 Cuma 10:27
Apple'ın yeni amiral gemisi

iPhone 8 ile yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.Gelen yeni bilgilere göre iPhone 'daki OLED ekran telefonun genel maliyetini bir hayli arttıracak.

https://www.haber24.com.tr/images/upload/iphone_8_2.jpg

İPHONE 8 İN KAMERASINDA BÜYÜK DEĞİŞİM!

Yeni iPhone'un ön kamerasında büyük ölçüde yenilik yapılacak.iPhone'daki çerçevesiz yapı Touch ID den vazgeçildiğini ve ön kamerasında göz tarama veya yüz tanıma gibi yeni özelliklere yer verip,yeni teknolojilere geçiş yapması bekleniyor.

YENİ PİL MİMARİSİ RAKİPLERİNİN BİR ADIM ÖNÜNE GEÇİRECEK

iPhone 8 de söylentilere göre 2700 mAH pil ile gelicek.Asıl merak edilen 5.2 inç ve neredeyse çerçevesiz bir ekranda böyle büyük bir bataryayı nasıl yerleştirecekler.Aslında cevabı basit.Apple anakart ve diğer bileşenleri olabildiğince küçültecek

https://www.haber24.com.tr/images/upload/iphone-8-batarya-omru-ile-kullanicilari-etkileyecek-1.jpg

İPHONE 8 KABLOSUZ ŞARJ ÖZELLİĞİ

Kablosuz şarj birkaç yıldır günümüzde var olan ve apple’ın hala cihazlarında uygulamadığı bir teknoloji..Farklı markadaki yapımcılar cihazlarında birkaç yıldır kullandığı kablosuz şarj teknolojisini apple bu yıl çıkaracağı yeni telefonunda’da kullanılacağı ile ilgili söylentiler söz konusu.

YENİ İŞLETİM SİSTEMİ

Apple eylül ayında iPhone 8 ile İOS 11’de çıkaracağını’da WWDC17 de bildirmişti.İOS 11 İOS 10 a göre yenilenen özellikleriyle birçok kullanıcı’nın yüzünü güldürdü.

APPLE A11 ÇİPSETLERİNİ ÜRETİMİNE BAŞLAYACAK

 2017 yılında ise TSMC’nin 10nm üretim süreci ile Apple A11 çipsetine hayat vermesi bekleniyor. Öte yandan 10nm veriminin halen yüzde 50’nin altında olduğu araştırmacılarca ileri sürülmekte.

Son Güncelleme: 16.06.2017 13:33
Anahtar Kelimeler:
IphoneAppleIPhone 8
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280