Twitter 140 karakter sınırlaması esnetiliyor

Twitter, önümüzdeki hafta içerisinde 140 karakterlik ileti giriş sınırlamasında güncelleme yapacağını açıkladı. Bu değişiklik ile beraber kullanıcılar artık tweet atarken daha özgür olabilecek.

banner279
15 Eylül 2016 Perşembe 13:58
Twitter 140 karakter sınırlaması esnetiliyor


Dünyanın en önemli sosyal platformlarından bir tanesi olan Twitter, 140 karakterlik tweet sınırında yeniliğe giderek kullanıcılarının düşüncelerini ifade ederken çok daha özgür ve rahat olmasını sağlayacak.
Kaynaklardan gelen bilgiye göre 19 Eylül‘den itibaren artık kullanıcılar herhangi bir tweet’e cevap verirken etkileşimde olduğu kişinin profil ismi artık 140 karaktere dahil edilmeyecek. Bununla beraber eklenen fotoğraflar, GIF’ler ve videoların yanı sıra alıntı yapılan tweetler de artık 140 karakter dahilinde sayılmayacak.
Tüm bu yenilikler ile beraber artık şunu net olarak söyleyemek mümkün; artık Twitter’da kullanıcıların giriş yapacağı yazı karakterleri dışında hemen hemen hiçbir şey sihirli 140 sayısına dahil olmayacak.
Twitter bu yapılacak yenilik ile insanların diyaloglarında çok daha özgür olacakları kanaatinde. Twitter geçmişte 140 karakter limitinin artırılabileceğini duyurmuş lakin kullanıcıların verilen bu sınırlar içerisindeki üreticiliklerini görme prensibinden vazgeçmeyeceklerini açıklayarak en azından şimdilik geri adım atmışlardı.

Anahtar Kelimeler:
Twitter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287