İlk Kar Tatili Başladı

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başlaması nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği açıklandı.  

banner279
14 Kasım 2018 Çarşamba 19:46
İlk Kar Tatili Başladı

Mevsimin ilk karı yağdı. Tunceli'nin Pülümür ilçesinde etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başlaması nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği açıklandı.
 
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve akşama doğru etkisini daha da arttıran yoğun kar yağışı sebebiyle ilçede hayat tamamen felç oldu. Kar yağışının etkisi sebebiyle ilçede ilk ve orta öğretim okullarının 2 gün tatil edildiği açıklandı.

Pülümür Kaymakamlığı yaptığı açıklama ile sabah saatlerinde başlayıp, etkisini arttırarak devam ettiren kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okulları 2 gün süreyle tatil etme kararı verildi.
 

Son Güncelleme: 14.11.2018 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287