Günümüz şartlarında borcu olmayan var mı?

Borç yiğidin kamçısı olmaktan çıktı acısı oldu.

Gün boyu gına gelen firmaların tanıtıcı reklam mesajlarından sonra bir de dönme dolap gibi sürekli faklı İllerden Varlık Yönetim Şirketleri tarafından aranan vatandaşlara gına geldi.

Sözde tatlıya bağlayalım.

Çözüm üretelim.

Yardımcı olalım.

Kardeşim bırakın vatandaşa yardımsever görünme taktiklerini telefonla mesajlarla, maillerle verdiğiniz rahatsızlık tatlıya değil resmen acıya bağlıyor.

Devletimiz bile alacaklısını bu kadar rahatsız etmezken” Varlık Yönetim Şirketleri” siz kim oluyorsunuz da vatandaşı bu denli baskı kurarak rahatsız edebiliyorsunuz. Buna hakkınız yok..!

Elinde belge olan tatlıya bağlamaya çalışmaz verir icraya çatır çatır alacak olduğu parayı alır. Yazıktır günahtır vatandaşa baskı kurmak, sıkıştırmak, rahatsız etmek hangi kitapta yazıyor. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Yaşanan ekonomik kriz altında ezilen millet zaten ağır hayat şartlarından burnundan soluyor. İnsanları bu denli icra takibi, maaşa haciz diye alttan sopa göstererek korku imparatorluğu kurarak sadece yuvaların yıkılmasına, cinayetlerin işlenmesine, intiharların yaşanmasına vesile olursunuz.

Ayrıca ödeme durumu olmayan, işsiz ve yoksul vatandaşlardan para tahsil edebilmek için “evinize, maaşınıza haciz getireceğiz’ diyerek insan onurunu zedeleyen yöntemlerle tahsilât yapmaya çalışmakta hiç etik bir durum değil.

Üstelik vatandaşların yakınlarını da rahatlıkla rahatsız edebiliyorsunuz, bari oldu olacak arabaya anfi ve hoparlör takıp alacaklı olduğunuz vatandaşın mahallesinde anons ederek dolaşın.

Kısacası Varlık yönetim şirketlerinin tehdit edici, rahatsızlık verici tahsilât yöntemlerinden dolayı vatandaşlar kâbus yaşamaya başladı. Bu kâbusların artış göstermesine birilerinin dur demesi gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal karanlık 2017-12-14 12:48:27

Tebrikler önemli bir konuya parmak bastınız

Avatar
Murat çetinkaya 2017-12-21 00:38:28

Bende tebrik ediyorum bana gelen telefonların mesajların haddi hesabı yok bıkmak bir tarafa artık yaşadığım için kendimi suçlu hissediyorum. Ticaret yapıyordum piyasaların kötü gidişi beni bir kaç müşterimle beraber batırdı borçlandım urtaramadım işimi bu varlık şirketleri usanmadan sürekli yeni eleman değiştirerek aramalar baskılar bıktırdılar çözüm bulamıyorum param da yok işimde hacizlerinden dolayı işimden oldum işime son verildi yetmez gibi birde yaşımdan dolayı çalışamıyorum çare arıyorum bulamıyorum