ZBEÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen TÜRKAY Konseri Büyük Beğeni Aldı

ZBEÜ ev sahipliğinde düzenlen ‘Türk Armoni Yıldızları Orkestrası Konseri’ büyük beğeni aldı.

banner279
06 Aralık 2023 Çarşamba 10:06
ZBEÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen TÜRKAY Konseri Büyük Beğeni Aldı

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Komutanlığı bünyesindeki Türk Armoni Yıldızları Orkestrası (TÜRKAY), Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde konser verdi. Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, eşi Seran Özölçer, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şef Bando Yarbay Kerimcan Nayman’ın yönetimindeki orkestra, Aşık Veysel, MFÖ, Cem Karaca, Mor ve Ötesi, Sertap Erener gibi sanatçıların şarkıları başta olmak üzere yerli ve yabancı şarkılar seslendirdi.

Konserde, ZBEÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Türk Armoni Yıldızları Orkestrası ile birlikte Doç. Dr. İlker Kömürcü’nün yazıp bestelediği 100. Yıl Marşını söyledi.

Dinleyiciler tarafından büyük beğeni alan konser, belge takdimiyle sona erdi.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Türk Armoni Yıldızları Orkestrasını üniversitede ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, orkestra üyelerine, dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattıkları için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 06.12.2023 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287