Kocaeli'de en çok vaka Gebze'de!

Kocaeli’de vaka artışı en fazla Gebze’de olurken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için kurallara uyulmasını istedi

banner279
27 Ağustos 2020 Perşembe 12:20
Kocaeli'de en çok vaka Gebze'de!

GEBZE YİNE BİRİNCİ
Koronavirüs pandemisinde vaka sayılarının yeniden artması ile birlikte önlemler de artmaya başladı. 65 yaş, düğün ve toplu davetlerle ilgili alınan kararlara rağmen, Kocaeli’deki 3 ilçede vaka sayıları her geçen gün artıyor. Fabrikaların yoğun olduğu Gebze vaka sayılarında ilk sırada yer alırken, Gebze’yi Darıca ve İzmit takip ediyor. Yetkililer 3 ilçede vaka artışlarının kontrol altına alınması için vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

TATİLCİLERE UYARI
Vali Seddar Yavuz öncülüğünde koronavirüs ile mücadelede denetimler artırılırken, sağlık çalışanları ise hastanelerde büyük bir mücadele veriyor. Ancak Türkiye genelinde yaşanan vaka artışı ilimize de yansıdı. Kocaeli’de en çok Gebze, Darıca ve İzmit bölgesinde vaka artışları yaşanıyor. Bu bölgelerde yaşanan vaka artışlarında fabrika ve sosyal hayat yoğunluğundan sonra tatil dönüşlerinin etkili olduğu belirtildi. Yetkililer tatilden dönen vatandaşların en az kendilerini 1 hafta karantinaya almasını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287