Adana'da Gözaltına alınan 3 kişiye yurtdışı yasağı

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak haklarında gözaltı kararı verilen 12 kişiden 3’ü yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Aladağ Cumhuriyet...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 09:35
Adana'da Gözaltına alınan 3 kişiye yurtdışı yasağı

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak haklarında gözaltı kararı verilen 12 kişiden 3’ü yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.


Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, öğrenci yurdunda görevli 8 kişi ve yurdun bağlı bulunduğu dernek yöneticisi 6 kişi olmak üzere toplam 14 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, bu kişilerden 12’si gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan ve yurtta eğitmenlik yaptığı öğrenilen Neslihan D., Betül K. ve Nesrin D. dün gece adliyeye sevk edildi. Zanlılar suçlamaları kabul etmezken mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Bu arada 9 kişinin sorgusu ilçe emniyet amirliğinde devam ederken, kaçan 2 zanlının da yakalanması çalışması devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 10:48
Anahtar Kelimeler:
YangınAdanaKız Yurdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287