Aracın Camını Kırıp Saniyeler İçinde 39 Bin Lirayı Çaldılar

Adana’da motosikletli 2 şahıs, bankadan para çeken şahsın aracın camını kırarak saniyeler içinde 39 bin lirayı alıp kaçtı.

banner279
18 Eylül 2017 Pazartesi 20:07
Aracın Camını Kırıp Saniyeler İçinde 39 Bin Lirayı Çaldılar

Adana’da motosikletli 2 şahıs, bankadan para çeken şahsın aracın camını kırarak saniyeler içinde 39 bin lirayı alıp kaçtı.

Olay, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, bir banka şubesinden 39 bin lira çeken Tolga Özbey, yemek yemek için bir alışveriş merkezinin restoranına gitti. 

Tam O esnada cam kırılma sesi duyan Özbey, otoparka park ettiği 33 VAL 38 plakalı aracın camının kırıldığını ve kapı iç cebinde olan 39 bin lirasını çalındığını fark etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilde parmak izi çalışması ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Kasklı 2 şüphelinin motosikletle olay yerine geldikleri ve otomobilin camını bujiyle kırarak parayı çaldıkları tespit edildi.

Nakliye işiyle uğraşan Tolga Özbey, birkaç gün evvel bir arkadaşından emaneten 41 bin lira para aldığını, bunu ödemek için bankadan 39 bin lira çektiğini, onu da çaldırdığını söyledi.

(Fatih Keçe-Serkan Çetinkaya / İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2017 21:29
Anahtar Kelimeler:
AdanaHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287