Patlamada yaralananların isimleri belli oldu

Adana’da bir evin damında meydana gelen patlamada yaralanan 3 kişinin ismi belirlenirken, 2’sinin kardeş olduğu öğrenildi. HABER 24

banner279
16 Mart 2017 Perşembe 17:46
Patlamada yaralananların isimleri belli oldu

Adana’da bir evin damında meydana gelen patlamada yaralanan 3 kişinin ismi belirlenirken, 2’sinin kardeş olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi 73014 Sokak 19 numaralı 3 katlı evin damında meydana geldi. İddiaya göre, saat 15.00 sıralarında H.H.T.’in evine V.T. arkadaşı İ.C. ile birlikte geldi. Bir süre sonra H.H.T., V.T ve İ.C. dama çıktı. Şahıslar dama çıktıktan sonra patlama meydana geldi. 3. kattaki vatandaşlar hemen dama koştu. Yerde 3 kişinin yaralı halde yattığını görünce hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılar tedavi altına alınırken olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri de geldi. Damda inceleme yapan ekipler, havada ağır bir barut kokusu olduğunu belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri de patlamanın olduğu yerde incelme başlattı. Yapılan incelemelerde patlamanın neden meydana geldiği araştırılıyor.

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’ta olay yerinde incelemelerde bulundu. Ak, 3 katlı evde oturanlarla bizzat kendi konuştu. Ak, olay yerinden ayrılırken çalışmaların sürdüğünü, gereğinin yapılacağını söyledi.

(İHA)

Son Güncelleme: 16.03.2017 18:24
Anahtar Kelimeler:
CumhurbaşkanıFransa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287