Başkan Emet: “15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanıştır”

Afyonkarahisar Bolvadin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet, 15 Temmuzda gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili bir açıklama yaparak, kalkışmayı şiddetle kınadıklarını ifade etti.Başkan Emet, 15 Temmuzun Türk milleti için...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 16:38
Başkan Emet: “15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanıştır”
Afyonkarahisar Bolvadin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet, 15 Temmuzda gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili bir açıklama yaparak, kalkışmayı şiddetle kınadıklarını ifade etti.
Başkan Emet, 15 Temmuzun Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanış olduğunu kaydederek, milletin demokrasiye sahip çıkmak için ortaya koyduğu tavrında darbeler dönemini kapatacağına inandıklarını söyledi. Başkan Emet açıklamasında şunları söyledi:
“Şanlı Türk ordusunun içine sızmış ve şerefli üniformasının altına gizlenerek gerçekleştirilmek istenen Vatanımızın birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen ihanet odaklarına, başta aziz Türk milleti, vatansever Türk askeri ve emniyet güçleri olmak üzere,hainlerin bu vatanı ve milleti yok etmelerine fırsat vermemişlerdir.
15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanış olarak darbeler devrini kapatacaktır. Artık bu aziz milletin karşısında hiçbir kurum, kuruluş ve kişiler darbeye teşebbüs edemeyeceklerdir. Vatanımıza bağlılığımızı ve demokrasiye olan inancımızı bir kez daha haykırırken darbe teşebbüsü karşısında canlarını ve kanlarını vermekten biran olsun tereddüt etmeyen asker, polis, emniyet mensubu ve sivil halkımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımız acil şifalar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287