Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce “Çogep Ağrı’nın Yarınları Emniyette” projesi kapsamında 300 öğrenciye yönelik uçurtma şenliği ve piknik faaliyeti etkinliği gerçekleştirildi.Ağrı...

banner279
07 Eylül 2016 Çarşamba 18:51
Ağrı’da uçurtma şenliği
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce “Çogep Ağrı’nın Yarınları Emniyette” projesi kapsamında 300 öğrenciye yönelik uçurtma şenliği ve piknik faaliyeti etkinliği gerçekleştirildi.
Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın polise olan güvenini arttırmak ve polis-halk kaynaşmasını sağlamak amacıyla ilimiz genelinde çeşitli faaliyetler düzenlenmektedir. Bu faaliyetler çerçevesinde, sevgi evleri ile devlet yurtlarında kalan ve Kur’an kurslarında okuyan 7-15 yaş aralığında bulunan 300 öğrencimize yönelik Çogep Ağrının Yarınları Emniyette Projesi kapsamında TRT Park’ta uçurtma şenliği ve piknik faaliyeti etkinliği düzenlenmiştir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287