Jandarma ekiplerini şaşırtan görüntü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, ’skunk’ üretimi için adeta laboratuvara çevrilen ev jandarmayı şaşırttı. HABER 24

banner279
19 Mart 2017 Pazar 17:46
Jandarma ekiplerini şaşırtan görüntü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, ’skunk’ üretimi için adeta laboratuvara çevrilen ev jandarmayı şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, Kumköy Mahallesi’nde İ.G. isimli şahsı takibe alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şüphelinin yaşadığı eve baskın yaptı. Eve giren jandarma ekipleri yeni nesil uyuşturucu olarak bilinen ’skunk’ üretimi için hazırlanmış özel bir alanla karşılaştı. Jandarma tarafından evde yapılan aramada 16 kök ’skunk’, 5 gram esrar ve hassas terazi ile ’skunk’ üretimi için hazırlanmış düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.G., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manavgat jandarması daha önce de Side de ’skunk’ olarak bilinen ve ’yeşil kokain’ de denilen uyuşturucuyu ele geçirmiş ve 1 şüpheli tutuklanmıştı. Hint kenevirinin bir türevi olan ve hibrid tohumla üretilen ’skunk’un esrardan 20 kat daha zehirli olduğu biliniyor. Jandarma, gençleri organik esrar adı altında piyasaya sürülen ama bonzai ve türevleri kadar öldürücü olan bu maddeye karşı uzak durmaları konusunda uyardı.

(Arif Kaplan / İHA)

Son Güncelleme: 19.03.2017 18:53
Anahtar Kelimeler:
ProtestoVenezuella
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287