40 saniyede 50 bin liralık hırsızlık kamerada

Yalova’da bir iş yerinin vitrinini taşla kıran hırsızlar, 40 saniye içinde 50 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anını ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İstanbul Caddesi üzerinde 5...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 18:16

Yalova’da bir iş yerinin vitrinini taşla kıran hırsızlar, 40 saniye içinde 50 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anını ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
İstanbul Caddesi üzerinde 5 gün önce hizmete giren Eminoğlu İletişim adlı GSM abone ve telefon satış noktasına gece saat 02:50 sularında gelen 3 hırsız önce etrafı kolaçan etti. Yanlarında getirdikleri parke taşlarıyla vitrinin camlarını kıran hırsızlar, içerideki dolap camlarını da elleriyle vurarak kırıp, telefonları yanlarında getirdikleri çantalara doldurdu. Hızla dükkandan çıkan hırsızlar, araca binerek olay yerinden uzaklaştı.
Toplam 40 saniye süren hırsızlık olayında 50 bin TL’lik cep telefonu çalındı. Olayı cep telefonuna gelen alarmla öğrenen işyeri sahibi ise dükkana ulaştığında iş işten geçmişti. Hırsızlık olayı ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287