43 katlı binada dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde inşaat halindeki 43 katlı lüks binadan, cam montajlama sırasında büyük cam parçaları ve betona bağlı bulunan demir çubuklar düştü. Olayda 1 işçi öldü, 1 işçi ise ağır yaralandı. Olay, İzmir’in Bayraklı...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 13:38
43 katlı binada dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde inşaat halindeki 43 katlı lüks binadan, cam montajlama sırasında büyük cam parçaları ve betona bağlı bulunan demir çubuklar düştü. Olayda 1 işçi öldü, 1 işçi ise ağır yaralandı.
Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Ankara Caddesi Adliye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki 43 katlı lüks binada cam montajlama sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple büyük cam parçaları ve betona bağlı demir çubuklar 31. kattan aşağıya düştü. İnşaat malzemeleri aşağıya düşerken sürtme yoluyla binadaki diğer camların da kırılarak aşağıya düşmesine neden oldu. Cam parçaları, 200 metrelik alana saçılırken, bölgede bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Güvenliği ilk olarak şantiye görevlileri sağlarken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Caddeden geçen araçların üzerine cam parçaları düşmemesi için şantiye görevlileri çaba sarf etti. Olayda 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de ağır yaralanarak Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

CAM PARÇALARI 200 METRELİK ALANA DAĞILDI
Olayın görgü tanıklarından Tufan Altuntaş, “Sesi duyup buraya geldik. Önce çok yüksek bir ses duyduk. Daha sonra 15 metre boyunda demirler dökülmeye başladı. Sonra da camlar düştü” dedi. Selim Dinçer ise çevreye yayılan cam parçalarını göstererek, “Yukarıdan kopan cam parçaları buraya kadar geldi. Hala düşmeye devam ediyor. Korktuk, üzerimize de gelebilirdi. Biz kafede oturuyorduk. Önce ses geldi. Bir baktık parça döne döne, çarpa çarpa aşağıya düştü. Biz de kaçıştık” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.08.2016 14:54
Anahtar Kelimeler:
IzmirDehşetBayraklıBinada
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287