8 günlük yaşam savaşını kaybettiler

Geçtiğimiz günlerde Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde otobüs beklerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Batuhan Yakup Memiş ve Mustafa Özbay, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.21 Ağustos günü Malatya Şehir Mezarlığı...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 15:44
8 günlük yaşam savaşını kaybettiler

Geçtiğimiz günlerde Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde otobüs beklerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Batuhan Yakup Memiş ve Mustafa Özbay, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
21 Ağustos günü Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde yaşanan kazada, yol kenarında otobüs bekleyen Yakup Memiş (18) ve Mustafa Özbay’a (28) hızla ilerleyen bir araç çarptı. Kazada ağır yaralanan iki genç, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Batuhan, Malatya Devlet Hastanesi, Özbay ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 genç sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza kurbanı iki genç için bugün şehir mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında Batuhan’ın tabutuna çok sevdiği Malatyaspor’un bayrağı konulurken gözyaşları sel oldu. Cenazede Yeni Malatyaspor taraftarları da tribün arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Park metre görevlisi olan Mustafa Özbay ve Batuhan Memiş kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kaza sonrası Batuhan Yakup Memiş’in babası Yusuf Memiş, kazada sürücü H.Ç.’nin polise verdiği ifadesinde epilepsi-uyku apnesi hastası olduğunu söylediğini iddia etmişti. Yaşanan duruma tepki gösteren acılı baba Memiş, “Böyle bir hastalığı varsa neden tek başına direksiyona geçip trafiğe çıkmasına izin veriliyor. Bu tür durumlar da trafiğe çıkmalarına izin verilmesin. Bizim canımızı yaktılar başkalarının canı yanmasın” diye konuşmuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 16:06
Anahtar Kelimeler:
MalatyaAraççarpması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287