Aksaray'da tanınmamak için türban takan MLKP’li tutuklandı

Aksaray’da tanınmamak için türban takan terör örgütü MLKP üyesi kadın, Adana polisi tarafından yakalandıktan sora çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 13:14
Aksaray'da tanınmamak için türban takan MLKP’li tutuklandı

Aksaray’da tanınmamak için türban takan terör örgütü MLKP üyesi kadın, Adana polisi tarafından yakalandıktan sora çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, terör örgütü üyeliği suçundan hakkında 3 ayrı yakalama kararı bulunan Serpil A.’nın, Aksaray’a gittiğini belirledi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçen Adana polisi, Serpil A.’nın yakalanması için talimat verdi. Talimat üzerine harekete geçen Aksaray polisi, zanlının tanınmamak için türban taktığını ve bir lokantada olduğunu belirledi. Polis, Serpil A.’nın olduğu lokantaya operasyon yaptı.
Ekipler lokantaya girerken, polisin geldiğini fark eden zanlı, arka kapıya yönelip kaçmak istedi. Arka kapıdan dışarı çıkan Serpil A. burada tedbir alan polisler tarafından yakalandı. Adana’ya getirilen zanlı burada sorgusu sırasında ifade vermezken, gözaltında kaldığı sürede "ben devletin yemeğini yemem" diyerek, yemek yemeyi de kabul etmedi.
Serpil A., Adana Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi’ne getirilen Serpil A. slogan atmak istedi. A.’nın ağzını kapatan kadın polis slogan atmasına engel olmaya çalıştı. Eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen zanlı kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287