Aksaray’da 32 FETÖ’cü gözaltına alındı

Aksaray’da FETÖ soruşturması kapsamında, maliyeciler ve il yapılanmasına yönelik operasyonda, ’abla’ olarak bilinen 9’u kadın 32 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 10:19
Aksaray’da 32 FETÖ’cü gözaltına alındı

Aksaray’da FETÖ soruşturması kapsamında, maliyeciler ve il yapılanmasına yönelik operasyonda, ’abla’ olarak bilinen 9’u kadın 32 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, maliyeciler ve il yapılanmasına yönelik 32 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda, abla olarak bilinen 9’u kadın 32 kişi gözaltına alındı. FETÖ’nün üst düzey şehir yöneticisi olan ve yurtdışına kaçan Ahmet Kozan’ın eşi Melike Kozan da şehrin abla yöneticisi olduğu gerekçesiyle yapılan operasyonda gözaltına alındı. Aksaray Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287