Bordo bereliler PKK’ya operasyon başlattı!

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine helikopterlerle getirilen bordo bereliler, PKK’lılara yönelik operasyon başlattı.Türkiye ile Kuzey Irak sınırlarında stratejik öneme sahip Yeşilova köyündeki Gerdan Tepe’de bir süre önce yol yapım çalışmalarını...

banner279
27 Eylül 2016 Salı 14:55
Bordo bereliler PKK’ya operasyon başlattı!

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine helikopterlerle getirilen bordo bereliler, PKK’lılara yönelik operasyon başlattı.
Türkiye ile Kuzey Irak sınırlarında stratejik öneme sahip Yeşilova köyündeki Gerdan Tepe’de bir süre önce yol yapım çalışmalarını sürdüren araçlara PKK terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açılmıştı. Bunun üzerine Gerdan Tepe’nin tamamen PKK’lılardan temizlenmesi için bordo bereliler helikopterle bölgeye taşındı. Helikopterlerin hakim bölgelere indirdiği bordo bereli askerlerin Garden Tepe’nin güneyine doğru ilerlediği belirtildi.
Daha önce tespit edilen noktalar helikopterler tarafından ateş altına alınırken, PKK mensupları ile sıcak temasın sağlanıp sağlanmadığı hakkında ise bilgi alınamadı.
(İHA)

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287