çeyiz eşyaları ile uyuşturucu kaçakçılığı

Edirne’de yapılan operasyonda düğünden döndüklerini iddia eden şahısların bulunduğu otobüsteki çeyizin içinden 11 kilo 130 gram esrar ve 5 bin 650 paket kaçak sigara çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde uyuşturucu...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 19:12
çeyiz eşyaları ile uyuşturucu kaçakçılığı

Edirne’de yapılan operasyonda düğünden döndüklerini iddia eden şahısların bulunduğu otobüsteki çeyizin içinden 11 kilo 130 gram esrar ve 5 bin 650 paket kaçak sigara çıktı.


İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı operasyonlar kapsamında, Edirne otoban gişelerinde alınan güvenlik önlemleriyle yapılan operasyonda, gişelerden Edirne’ye giriş yapan bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yapılan incelemede ise, sürücü T.Ç, ikinci şoför Ç.Ç. ve muavinin ise M.Ç olduğu belirlenirken, otobüste yolcu olarak bulunan ve Batman’dan düğünden döndüklerini iddia eden Ş.I, S.G, R.Ç, Ş.Ç, S.G, E.T, D.Ç ve S.G ayrıca Edirne yolcusu olduğunu beyan eden S.G’nın bulunduğu tespit edildi.

ÇEYİZ EŞYALARI İÇİNDE KAÇAK SİGARA VE UYUŞTURUCU


Otobüste yapılan aramada, çeyizin içinden ve otobüsün çeşitli bölmelerinde 5 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirilirken, bagajda yapılan aramada ise eşyalar içerisine saklanmış 4 çuval içerisinde 5 paket halinde 11 kilo 130 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonun devamında İstanbul otogarında malları teslim alacak olan M.S. ve M.T.A. isimli şahıslar, polis ekiplerince yakalanarak Edirne’ye getirilirken, Siirt’ten uyuşturucu maddeyi otobüse veren karşılamak üzere İstanbul’a gelen M.F.A. isimli şahıs ile bununla hareket eden İ.S. isimli şahıslarda Edirne’de yapılan operasyonda ele geçirildi.

İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI


Yakalanan ve gözaltına alınan zanlılar, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 5607 SKM Suçlarından Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarıldı. Şüphelilerden şoförler T.Ç, Ç.Ç ve M.Ç serbest kalırken, M.S ve M.T.A hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Mahkemeye sevk edilen M.F.A ve İ.S. ise tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Şube Müdürlüğümüzce gençliğimizi zehirleyen uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik kapsamlı, projeli ve planlı operasyonel çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam edecektir” denildi.

Son Güncelleme: 28.11.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287