Darbe üstüne darbe 12 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin’da 5, Şırnak’ta 7 olmak üzere toplam 12 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.TSK’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin Nusaybin’de güvenlik güçleri ile bölücü terör...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 16:26
Darbe üstüne darbe 12 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin’da 5, Şırnak’ta 7 olmak üzere toplam 12 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.


TSK’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin Nusaybin’de güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 5 terörist öldürüldü. Olayda 2 M-16 piyade tüfeği, 3 Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 uzi makineli tabanca, 1 tabanca, 2 el bombası, 2 araç telsizi ve 2 el telsizi de ele geçirildi.
Şırnak il merkezinde icra edilen hava destekli operasyonda ise, 7 PKK’lı teröristin cesedi bulundu. Ayrıca 1 zagros keskin nişancı tüfeği, 80 adet fişeği, 1 roketatar ve 3 mühimmatı, 1 biksi makineli tüfeği, 500 adet fişeği, 1 M-16 piyade tüfeği, 6 Kaleşnikof piyade tüfeği, 100 adet fişeği, 16 el bombası, 1 araç telsizi, 1 gece görüş gözlüğü, 1 güneş paneli ve çok miktarda muhtelif yaşam malzemeleri ile birlikte ele geçirildi.Kars Sarıkamış’ta da güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında, tespit edilen 2 ayrı sığınak içerisinde 2 adet tüp, 1 top sera naylonu ve çok miktarda muhtelif gıda malzemesi bulundu.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287