Düğünü kana buladılar

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’da Gaziantep’te bir düğün...

banner279
20 Ağustos 2016 Cumartesi 23:35

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’da Gaziantep’te bir düğün salonuna yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.08.2016 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287