Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde FETÖ’cülerin evinden sınav soruları çıktı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde Fetullaçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda çeşitli sınavlara ait sorular ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 12:44
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde FETÖ’cülerin evinden sınav soruları çıktı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde Fetullaçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda çeşitli sınavlara ait sorular ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ve Sivrihisar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, himmet parası topladıkları ve örgüte üye kazandırmak için toplantılar organize ettikleri öne sürülen müezzinlik yaptığı öğrenilen 7 kişiyi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, sınav başvuruları için yatırılmış başka şahıslara ait banka dekontları ile Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), askeri lise sınavları gibi sınav soruları bulundu. Sınav sorularının örgüte bağlı öğrencilere verilerek sınavı kazanmalarının sağlandığı tahmin edilirken, bir şüphelinin evindeki bilgisayara ait harddiskin parçalanarak imha edildiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287