İmralı’da görevli 2 subaya tutuklama

PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın hükümlü bulunduğu İmralı Cezaevi’nde görevliyken Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantısı sebebiyle gözaltına alınan 3 subay ve astsubaydan 2’si tutuklandı. Edinilen bilgiye...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 20:17
İmralı’da görevli 2 subaya tutuklama

PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın hükümlü bulunduğu İmralı Cezaevi’nde görevliyken Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantısı sebebiyle gözaltına alınan 3 subay ve astsubaydan 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyon kapsamında Bursa İl Jandarma bünyesindeki İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi’nde görevli açığa alınan Yüzbaşı Hasan Ürküt, Astsubay Üstçavuş Mehmet Sarıca ve Kıdemli Başçavuş H.U. Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 kişiden Ürküt ile Sarıca nöbetçi 1. Sulh Hakimliği tarafından tutuklandı. H.U. ise, adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, iddiaya göre tutuklanan 2 şahsın telefonundan FETÖ üyelerinin kendi aralarında haberleştiği bylock sistemi çıktı. Bu sistemin flash bellek ile taşındığı ve telefona öyle yükleme yapıldığı öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287