Manisa eski Emniyet Müdürü ve 25 polis tutuklandı

Manisa’da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 26’sı tutuklandı, 8’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında Manisa’nın...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:32
Manisa eski Emniyet Müdürü ve 25 polis tutuklandı

Manisa’da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 26’sı tutuklandı, 8’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında Manisa’nın eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin de bulunuyor.
Manisa’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında Manisa Eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve 33 polis, sorguları tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edilmişti. Yaklaşık 24 sat süren mahkeme sonrasında Manisa eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’in de arasında bulunduğu 26 kişi tutuklandı. Mahkeme 8 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.
FETÖ yapılanması kapsamında hakim karşısına çıkan Manisa eski İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’in mahkemede örgütle ilgili kendisine yönelik yapılan suçlamaların tamamını reddettiği bilgisine ulaşıldı. Mahkeme; Oya Y., Yunus Ç., Burhan K., Zafer S., Ömer Y., Tuncer S., Hanifi K., Osman Ç., Bülent D., Ahmet P., Hayrettin Ö., Atilla Ç., Murat Ç., Güngör A., Ali E., Akif T., Erdal A., Erdal K., Mehmet A. G., Lütfi F., Rıdvan B., Murat K., Ali K., Mehmet B., Yusuf G. ve Recep E.’nin tutuklanmasına, Ü.T., M.A., E. I., E. T., G. U., Y. Ö., D. B. ve B.E.’nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.
Son tutuklamalarla birlikte Manisa’da tutuklu emniyet mensubu sayısı 67’e yükseldi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287