PKK yandaşları polise molotofkokteylleriyle saldırdı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ile Yenişehir ilçelerinde yol kapatarak, ateş yakan terör örgütü PKK yandaşları, olay yerine gelen polis ekiplerine havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis gruplara, biber gazı ve tazyikli su ile...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 23:06
PKK yandaşları polise molotofkokteylleriyle saldırdı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ile Yenişehir ilçelerinde yol kapatarak, ateş yakan terör örgütü PKK yandaşları, olay yerine gelen polis ekiplerine havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis gruplara, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.
Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK’nın 15 Ağustos 1984’te Siirt’in Eruh ile Hakkari’nin Şemdinli ilçelerinde gerçekleştirdiği ilk silahlı saldırılarının yıldönümü nedeniyle, merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi ve Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bir araya gelen örgüt yandaşları, ateş yakarak yolları kapattı. PKK yandaşları, olay yerine gelen polis ekiplerine de havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis de gruplara, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Bunun üzerine gruplar, ara sokaklara girerek kaçarken, olayların yaşandığı bölgelerden yer yer silah sesleri de yükseldi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287