Refüje çarpan otomobil 3 kişiye mezar oldu

Konya’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 16.45 sıralarında Konya-Ankara Karayolu’nun 45. kilometresi Altınekin ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Ankara...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 20:42
Refüje çarpan otomobil 3 kişiye mezar oldu

Konya’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.45 sıralarında Konya-Ankara Karayolu’nun 45. kilometresi Altınekin ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Bayram Durmaz (52) idaresindeki 38 DE 934 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada sürücü Bayram Durmaz ile yolculardan Bilal Durmaz (27) ve Şerife Durmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Dönüş Durmaz (49) ve Büşra Yaşar Durmaz (10) yaralandı. Yaralılardan Dönüş Durmaz Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Büşra Yaşar Durmaz ise Beyhekim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287