Sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi kanalyolu mevkisinde DSİ’ye ait sulama kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar,...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 09:47
Sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi kanalyolu mevkisinde DSİ’ye ait sulama kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalılara takılan cesedin çıkarılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Çalılardan kurtulması üzerine kanalda bir süre sürüklenen ceset, itfaiye, jandarma ekipleri ve köylülerin yardımıyla çıkartıldı. Uzun süre suda kaldığı tahmin edilen ve çürümeye başlayan erkek cesedi, savcılığın yaptığı incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Morguna gönderildi.
Cesedin kimliği ve ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287