Tunceli Valiliği: İlçeye sızmaya çalışan kalabalık PKK’lı grup...

Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık PKK’lı grup ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar...

banner279
23 Ağustos 2016 Salı 08:49
Tunceli Valiliği: İlçeye sızmaya çalışan kalabalık PKK’lı grup...

Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık PKK’lı grup ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.
Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"22 Ağustos 2016 günü saat 21.45 sıralarında; İlimiz Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık terörist grubun güvenlik güçlerimizce fark edilmesi ile birlikte bölge anında yoğun ateş altına alınmış, 2 terörist vurularak ölü ele geçirilmiş ve diğer teröristler bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Güvenlik güçlerimizde herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır.
Ölü olarak ele geçen teröristlerin üzerinden; 2 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 2 adet şarjör, 4 adet el bombası ve örgütsel doküman çıkmıştır.
Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir."
(İHA)

Son Güncelleme: 23.08.2016 11:35
Anahtar Kelimeler:
PkkTunceliValilikGrup
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287