Tunceli’de 10 terörist daha öldürüldü

Tunceli’de güvenlik güçlerince sürdürülen terör operasyonlarında 10 terörist etkisiz hale getirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “16 Ekim 2016 tarihinde Tunceli Merkez Kutu deresinde güvenlik birimlerimizce başlatılan hava...

banner279
17 Ekim 2016 Pazartesi 20:18
Tunceli’de 10 terörist daha öldürüldü
Tunceli’de güvenlik güçlerince sürdürülen terör operasyonlarında 10 terörist etkisiz hale getirildi.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “16 Ekim 2016 tarihinde Tunceli Merkez Kutu deresinde güvenlik birimlerimizce başlatılan hava harekatı ve sonrasında karadan devam eden operasyon sonucunda 10 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist yaralı olarak ele geçirilirken operasyonda 1 askerimiz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış ve gerekli müdahale için hastaneye sevk edilmiştir. Operasyonda ayrıca 1 M16 silah ve 7 kaleşnikof tüfek ele geçirilmiştir" denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.10.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287