Ünlü iş adamlarına FETö gözaltısı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgüte finansal destek sağladığı ileri sürülen ünlü iş adamları Ahmet Küçükbay ve Baha Abalıoğlu ile ünlü kuyumcu Kamil Karakaş’ın da aralarında olduğu 13 kişi gözaltına...

banner279
08 Ağustos 2016 Pazartesi 11:54
Ünlü iş adamlarına FETö gözaltısı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgüte finansal destek sağladığı ileri sürülen ünlü iş adamları Hüseyin Tozlu , Ahmet Küçükbay , Baha Abalıoğlu ile ünlü kuyumcu Kamil Karakaş’ın da aralarında olduğu 13 kişi gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında yaptığı operasyonda FETÖ’ye finansal destek sağladığı ileri sürülen Tozlu.com un Sahibi Hüseyin Tozlu , Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın yanı sıra Lezita Tavukçuluğun sahibi Baha Abalıoğlu ve ünlü kuyumcu Kamil Karakaş’ın da aralarında olduğu 13 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Toplamda 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği belirtilirken, ekiplerin diğer 22 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 08.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287