Aydın'da bayan doktor röntgen sonucunu görünce hastadan davacı oldu

Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan bir bayan hekim düşme şikayeti ile hastaneye gelen bir hastadan röntgen sonucunu inceledikten sonra davacı oldu. Hastanın tedavisini de bir başka hekim arkadaşına devreden bayan hekim, hastadan...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 09:42
Aydın'da bayan doktor röntgen sonucunu görünce hastadan davacı oldu

Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan bir bayan hekim düşme şikayeti ile hastaneye gelen bir hastadan röntgen sonucunu inceledikten sonra davacı oldu. Hastanın tedavisini de bir başka hekim arkadaşına devreden bayan hekim, hastadan acısı olmadığı halde kendisine hakaret ve tehdit ettiği için davacı olduğunu belirtti.
Edinilen bilgiye göre Aydın’da Sulama Birliği’nde çalıştığı belirtilen bir vatandaş düşme şikayeti ile Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne müracaat etti. Acil serviste tedavi için bir süre bekleyen genç önce kendisine yeterli ilgi alaka gösterilmediği için hastane çalışanlarına ve hekimlere tepki göstermeye başladı. Müşahede altında tutulan genç kolunun çok ağrıdığını belirterek bağırıp çağırmaya, sedyelere tekmelemeyerek kendisine bakan bayan doktora hakaret ve tehdit edince bayan doktor önce ses çıkarmayıp hastasına röntgene gönderdi.
“Röntgen sonucu temiz çıkınca hastadan davacı oldu”
İlk etapta hastanın canı yandığı için bu şekilde agresif davrandığını düşünen bayan hekim röntgen filmini incelediğinde hastasının kolunda herhangi bir kırık ve sıkıntı olmadığını görünce bu defa doktor öfkelendi. Durduk yerde hakaret ve tehdit yiyen bayan doktor, acil serviste tutanak tutturarak hastadan davacı oldu. Hastasına giderek, kendisinden davacı olduğunu ve bu durumda artık kendisinin tedavisine bir başka hekim arkadaşına devrettiğini belirten bayan hekim “Kolunda hiçbir şey yok, önce canın yandığını düşünerek sineye çektim. Hiçbir sıkıntın olmadığı halde bu şekilde hakaret ve tehdit ettiğin için senden davacıyım” dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2016 11:27
Anahtar Kelimeler:
AydınHastaDoktorDavacı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287