Düğün faciasında 2 çocukta daha silah ele geçirildi

Aydın’ın Çine ilçesine bağlı Karakollar Mahallesi’nde 14 yaşındaki bir çocuğun pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 kişinin öldüğü olayda yaralı sayısı 5’e yükseldi. Jandarma tarafından köyde ve düğün salonunda yapılan aramada 2 çocuğun üzerinde daha silah ele geçirildi.

banner279
06 Ağustos 2017 Pazar 23:14
Düğün faciasında 2 çocukta daha silah ele geçirildi

Aydın’ın Çine ilçesine bağlı Karakollar Mahallesi’nde 14 yaşındaki bir çocuğun pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 kişinin öldüğü olayda yaralı sayısı 5’e yükseldi. Jandarma tarafından köyde ve düğün salonunda yapılan aramada 2 çocuğun üzerinde daha silah ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında düğün salonunda bir kişinin ölümüne ve 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan 14 yaşındaki M.Ö.’nün yanı sıra E.Y.G. ve E.C.K. isimli çocukların üzerinde de silah ele geçirildiği öğrenildi. Olayda açtığı ateş sonucu ölüme sebep olan M.Ö. ile birlikte E.Y.G. ve E.C.K. da gözaltına alındı.

Bilindiği gibi, Çine ilçesine bağlı Karakollar Mahallesi’ndeki bir düğünde 14 yaşındaki M.Ö.’nün pompalı tüfekle havaya rastgele ateş acıması sonucu yüzünden yaralanan 11 yaşındaki Günay Kaygusuz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş Hüseyin Okuyan (33), Özay Öztürk (38), S.G., E.C. ve M.E. yaralandı.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 06.08.2017 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287