Sahte polisler tutuklandı

Balıkesir’de kendilerini polis olarak tanıtan ve vatandaşları dolandıran 5 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Vatandaşları kandırarak 100 bin TL’ye yakın haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

banner279
04 Ocak 2017 Çarşamba 09:33
Sahte polisler tutuklandı

Sahte polisler tutuklandı

Balıkesir’de kendilerini polis olarak tanıtan ve vatandaşları dolandıran 5 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Vatandaşları kandırarak 100 bin TL’ye yakın haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dolandırıcılık olayları üzerinde yaptığı operasyon ile 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin daha önceden yaşanan çeşitli dolandırıcılık olaylarında kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşları binlerce lira dolandırdığı ortaya çıktı. Son olarak Karesi ilçesinde 2 ayrı vatandaşı 100 bin TL’ye yakın dolandıran şüpheliler Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguları yapılan 5 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 04.01.2017 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287